Missie

Ontdek dat jij ook gemakkelijk evidence-based kunt werken!

Als vakkundige (mond)zorgprofessional, denk je regelmatig, heb ik nu het beste gedaan bij deze patiënt? Is deze behandeling nu uitgevoerd volgens de laatste stand van zaken ?

Maar zie je op tegen het door worstelen van alle wetenschappelijke vakliteratuur?

Dan is het nu tijd om te ontdekken, dat jij op een makkelijke manier evidence-based  kan werken. En zo ook op de hoogte kan blijven van de laatste stand van zaken in de mondzorg en mondverzorging.

Missie The Oral Evidence Academy

The Oral Evidence Academy heeft als missie het evidence based-handelen te stimuleren en verbeteren bij (mond)zorgprofessionals. En ook actuele wetenschappelijke inzichten toegankelijk maken voor alle (mond)zorgprofessionals, die te maken hebben met mondzorg en mondgezondheid.

Door middel van blogs, webinars en online kennisclips leer je, hoe jij deze evidence-based behandelaar kan worden. En dat allemaal via jouw mobiel, laptop of tablet op de momenten dat jij dat wilt. Maar offline op jouw eigen locatie of in de praktijk kan het ook.

Ontdek dus snel jouw evidence-based mindset. Want ik weet zeker, elke behandelaar is nieuwsgierig naar wat het beste is voor de patiënt!

Klik hier om te zien wat The Oral Evidence Academy je te bieden heeft

TOEA+logo+2

0